Masthead header

Moniek

bruidsfotograaf Utrecht

Een echte mensen-fotograaf

Moniek Slagter is een échte mensen-fotograaf. ” Ik ben altijd op zoek naar dat bijzondere moment tussen mensen, de liefde, de emotie, interactie.” Een enthousiast fotograaf, met de nadruk op: spontane en ongedwongen fotografie, los en toch stijlvol, het vastleggen van emoties en mooie momenten tussen mensen, het weergeven van de sfeer en de details. En dat alles met een technisch hoge kwaliteit.

________________________________________________________

Opleiding fotografie

Mijn eerste camera was een kleine Ricoh, ik zat net op de middelbare school. Superenthousiast ging ik aan de slag met fotograferen. Op elk familiefeest en bij elke gelegenheid was ik met mijn camera te vinden. Ik studeerde af als socioloog en naast mijn werk ben ik altijd blijven fotograferen. Omdat ik in 2000 nog net zo enthousiast was over fotografie besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken en ging ik de opleiding fotografie doen. In 2003 fotografeerde ik mijn eerste huwelijk als professional. Ik vind het leuk om mensen op hun gemak te stellen en te enthousiasmeren. Het fotograferen van huwelijken en loveshoots werd dan ook snel mijn specialiteit. Nu ben ik alweer 10 jaar met veel plezier bruidsfotograaf!

______________________________________________________________________________________________________

Workshops, bijscholingen en vakverenigingen

Na mijn vakopleiding fotografie heb ik diverse workshops gevolgd van top huwelijksfotografen uit binnen- en buitenland. Zo deed ik o.a. workshops bij: Christine Meintjes, Mike Larson, Denis Reggie, Michael Greenberg, Susana Barbara, Nik Pekridis, Samo Rovan en Marcin Rusinowski. Ik volg de laatste ontwikkelingen binnen de bruidsfotografie en jaarlijks volg ik diverse  workshops/trainingen en bezoek ik congressen in binnen- en buitenland over huwelijksfotografie. Ik ben aangesloten bij de Vakvereniging SVFN en de Fotografenfederatie.

______________________________________________________________________________________________________

Kwaliteit

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit. Mijn technisch inzicht komt hierbij goed van pas. Foto’s worden digitaal opgenomen met professionele apparatuur en topobjectieven, altijd met ruim voldoende back-up materiaal. Bij de nabewerking besteed ik aandacht aan elke foto: alle foto’s worden per stuk geselecteerd en gecontroleerd, op een kleurgekallibreerd beeldscherm. Foto’s worden bij het vaklab geprint op de beste kwaliteit fotopapier. Ik werk met de beste leveranciers: mijn albums zijn kwaliteitsalbums, zodat het eindresultaat een professioneel geheel vormt. De keuzemogelijkheden zijn enorm.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*